Κλείσιμο | Εκτύπωση
ID: BMG00144 Arrow Πώληση, Βίλλα 500 τ.μ., Πλιντρί, Μύκονος
Περιγραφή

Περιγραφή Ακινήτου

Στην θέση Πλιντρί, 300 μέτρα απο την διάσημη παραλία του super paradice πωλείται συγκρότημα από 3 βίλες, ιδανικές για τουριστική εκμετάλλευση.
Το συγκρότημα αποτελείται από:

Villa #1

• 4 υπνοδωμάτια
• 8 άτομα + 3 επιπλέον επισκέπτες
• Ιδιωτική πισίνα
• 250 m2
Αυτή η κομψή βίλα είναι ένα state-of-the-art σχεδιασμό, ιδανικό για ανθρώπους με μια ωραία γεύση για τη ζωή. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο με ιδιωτικά μπάνια και ξεχωριστές τουαλέτες. Αυτά τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται στο ισόγειο, το οποίο είναι πραγματικά ένα μεγάλο στούντιο που συνδέεται με το κυρίως σπίτι αλλά και με δική του είσοδο για επιπλέον ιδιωτικότητα.
Ένα πολύ μεγάλο σαλόνι βρίσκεται επίσης στο ισόγειο με ένα επιπλέον καθιστικό που μπορεί να χωριστεί με συρόμενη πόρτα. Σε αυτόν τον επιπλέον χώρο καθιστικού υπάρχουν δύο ενσωματωμένοι καναπέδες που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως υπνοδωμάτιο για δύο επιπλέον επισκέπτες. Άμεση πρόσβαση είναι διαθέσιμη στην πισίνα από το σαλόνι.
Ένα άλλο ανεξάρτητο στούντιο βρίσκεται κοντά στην πισίνα με ένα διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο και μικρή κουζίνα, ιδανική για ζευγάρι.
Μια πλήρως εξοπλισμένη μεγάλη κουζίνα οδηγεί μέσα από ένα μικρό διάδρομο στην τραπεζαρία που είναι μέρος του καθιστικού. Η βίλα είναι πλήρως κλιματιζόμενη και όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση. Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση με οθόνη 42 ιντσών και σύστημα hi-fi με ηχεία Bose, όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.
Η ιδιωτική πισίνα με τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι ιδανική όταν επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι. Υπάρχει μια εξωτερική τραπεζαρία κάτω από μια σκιασμένη πέργκολα με ένα μεγάλο τραπέζι όπου μπορείτε να πάρετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή ρομαντικό δείπνο. Οι λευκοί τοίχοι και τα έπιπλα στο εσωτερικό δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της βίλας είναι ότι όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά ντους με ξεχωριστές τουαλέτες που προσφέρουν επιπλέον ιδιωτικότητα. Η βίλα σχεδιάστηκε από έναν διάσημο Έλληνα αρχιτέκτονα που συνδυάζει την τοπική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το μοντέρνο ντιζάιν. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα το πολύ 10. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα.

Villa #2 .

5 υπνοδωμάτια 11-13 άτομα / Ιδιωτική πισίνα / 250 m2

Αυτή η βίλα αποτελείται από 2 γειτονικές μεζονέτες (διαμερίσματα) και ένα μεγάλο στούντιο (C).

Η μεζονέτα (A) διαθέτει δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο (ένα με ιδιωτικό μπάνιο), μεγάλη κουζίνα / τραπεζαρία και ξεχωριστό μπάνιο. Το σαλόνι βρίσκεται στον επάνω όροφο και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Η μεζονέτα (B) διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστό μπάνιο, κουζίνα / τραπεζαρία στο ισόγειο και ευρύχωρο καθιστικό στον επάνω όροφο με καναπέ-κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο για επιπλέον επισκέπτες. Οι μεζονέτες έχουν πρόσβαση σε βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα στον πάνω όροφο.
Το στούντιο (C) δίπλα στη μεζονέτα (Β) με δική του είσοδο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ένα μεγάλο καθιστικό με έναν ενσωματωμένο διπλό καναπέ / κρεβάτι για επιπλέον υπνοδωμάτια και κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης.
Όλα τα δωμάτια στις μεζονέτες είναι κλιματιζόμενα. Το στούντιο έχει ανεμιστήρα οροφής. Όλα τα καθιστικά διαθέτουν τηλεόραση και hi-fi. Η βίλα 2 διαθέτει ιδιωτική πισίνα 5mx10m με τέλεια θέα στη θάλασσα δίνοντας την αίσθηση "άπειρης πισίνας".
Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα. Η βίλα 2 μπορεί να φιλοξενήσει 11 άτομα το μέγιστο 13.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κατηγορία
ΒΙΛΕΣ
Τύπος
Πρός Πώληση
Υπνοδωμάτια
9
Λουτρά
8.00
Μέγεθος ακινήτου
500,00 μ²
Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης
EPC
Κατηγορία Α+
Οικονομικές Πληροφορίες
Τιμή
€ 2.800.000
 
Τοποθεσία Ακινήτου
Πόλη
ΜΥΚΟΝΟΣ
Χώρα
Greece
 
 
Διεύθυνση επικοινωνίας
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ
Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228