Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: 1107 ArrowΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο για πώληση στα Σύβοτα Λευκάδας. Το αγροτεμάχιο έχει επιφάνεια 18.000 μ2, συνορεύει βορειοδυτικά με τη θάλασσα  και δυτικά με δημοτική οδό. Το αγροτεμάχιο βρίσκεται εκτός ορίων οικισμού, εκτός σχεδίου και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Στο αγροτεμάχιο μπορεί να ανεγερθεί κατοικία συνολικής επιφάνειας 380 μ2. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος του κτιρίου που θα ανεγερθεί είναι 4μ για μονόροφο και 7,50 μ για διόροφο κτίσμα. Σε περίπτωση που θα κατασκευασθεί στέγη τα ύψη διαμορφώνονται σε 5,20 μ και 8,70 μ αντίστοιχα. Η απόσταση του κτίσματος από τα όρια του αγροτεμαχίου είναι 15μ.

 

Τόπος / Περιοχή

Η Λευκάδα είναι νησί του Ιονίου Πελάγους και ανήκει στα επτάνησα. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα. Μια στενή λωρίδα θάλασσας χωρίζει τη Λευκάδα από την ηπειρωτική Ελλάδα ενώ μια γέφυρα μήκους 50 μέτρων συνδέει τη Λευκάδα με την ηπειρωτική Ελλάδα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της λευκάδας είναι ο πλούσιος θαλάσσιος διαμελισμός της. Η Λευκάδα διαθέτει εντυπωσιακές ακτές μικρά φυσικά λιμάνια όπως αυτό των Συβότων.

Στο νησί ο επισκέπτης μπορεί να βρει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία. Το νησί διαθέτει αρκετές παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες – μοναστήρια, όπως επίσης και μουσεία. Η Λευκάδα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Στη Λευκάδα υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία 1, 2, 3, 4, 5 αστέρων όπως επίσης και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα. Λόγω της μεγάλης τουριστικής δραστηριότητας στο νησί υπάρχουν αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Το νησί διαθέτει μια Μαρίνα η οποία τέθηκε σε λειτουργία το 2002. Η Μαρίνα διαθέτει 620 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη με μέγιστο μήκος 45 μέτρα. Κάθε χρόνο τον μήνα Ιούνιο διοργανώνεται η διεθνής ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα στην οποία συμμετέχουν αθλητές από την Ευρώπη και από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Αυστραλία.

Αναρίθμητες είναι και οι αθλητικές δραστηριότητες στο νησί. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει wind surf, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, ιππασία, περιπατητικής διαδρομές.

Στη Λευκάδα μπορεί να έρθει κάποιος οδικώς καθώς είναι το μοναδικό νησί που δεν χρειάζεται φέρι μποτ καθώς υπάρχει η γέφυρα συνεχούς ροής που ενώνει τη Λευκάδα με την Ακαρνανία. Αεροπορικώς από την Αθήνα πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις προς το αεροδρόμιο του Ακτίου που απέχει 18 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας. Η σύνδεση της Λευκάδας με τα γύρω νησιά τι γίνεται με καθημερινά δρομολόγια με φέρι μποτ. Όλα τα παραπάνω κάνουν την Λευκάδα τον ιδανικό τουριστικό προορισμό.  

 

 

 

Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΛΕΥΚΑΔΑ
Δήμος ή ΠεριοχήΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΧώραGreece
Τιμή: Επικοινωνείστε
  Print  Email
Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ
Τύπος: Πρός Πώληση

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Εμβαδόν: 18.000,00 μ²

Οικονομικές Πληροφορίες

Τιμή:Επικοινωνείστε
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228

RSS Feed

realestatevilles

 

realestatevilles

 

realestatemonokatoikies
DESTINATIONS IN GREECE

 

realestatevilles

 

Luxury villa in
Gulf of Corinth (video)
villasofia

 

Top 10 Luxury Villas
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΠολυτελης βίλα 750 τ.μ. για ενοικίαση
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑΗ βίλα είναι κτισμένη σε λόφο, με πρόσοψη που βλέπει στη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟΜαγευτική βίλα σε έναν επίγειο παράδεισο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ Π.ΦΩΚΑΙΑΗ βίλα βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού με θέα προς τη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΠολυτελής βίλα στη Μύκονο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙΒίλα τριών επιπέδων σε οικόπεδο επιφάνειας 6.000 μ2, αμφιθεατρικό.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΔιώροφη βίλα στην Σαντορίνη, με όμορφη αρχιτεκτονική.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΜοναδική βίλα με θέα στις παραλίες Ορνού και Κόρφου.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΠολυτελής βίλα σε ελίτ συγκρότημα βιλών.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΠαραθαλάσσια βίλα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής