Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: 1103 ArrowΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

To αγροτεμάχιο βρίσκεται στο Σχίνο (Τοπική Κοινότητα Πισίων - Δημοτική Ενότητα ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ), ανήκει στον δήμο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”. Έχει συνολική επιφάνεια 245 στρέμματα από τα οποία τα 210 στρέμματα είναι δασικά ενώ τα 35 στρέμματα είναι μη δασικά και οικοδομήσιμα.

Ο Σχίνος είναι ένα παραθεριστικό θέρετρο των κατοίκων της Αθήνας με πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Καταρχήν βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, 90 Km από το κέντρο της Αθήνας ( 1 ώρα με το αυτοκίνητο ) και 110 Κm από το Διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριο Βενιζέλο (1 ώρα και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο, μέσω Αττικής οδού).

Ο Σχίνος αναπτύσσεται στους πρόποδες των Γερανείων όρων. Τα Γεράνεια όρη διαθέτουν πλούσια χλωρίδα : πεύκα, δρύες, έλατα. Τα Γεράνεια διαθέτουν πλούσιο βιότοπο 950 ειδών ζώων και πουλιών. Αποτελούν προστατευμένη περιοχή του οικολογικού δικτύου Natura 2000. Αποτελούν μοναδικό προορισμό για πεζοπορία ή ποδηλασία.

Όμως στο Σχίνο ο επισκέπτης δεν θα απολαύσει μόνο το βουνό αλλά θα χαρεί πολύ και τη θάλασσα. Ο Σχίνος διαθέτει δύο παραλίες όπου τα πεύκα καταλήγουν μέσα στη θάλασσα, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο βρίσκονται και άλλες οργανωμένες παραλίες. Ο Σχίνος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Μαυρολίμνης, απέχει μόλις 6 Km. Το λιμάνι της Μαυρολίμνης μπορεί να φιλοξενήσει το σκάφος σας όλο το χρόνο. Από εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε τις Αλκυονίδες νήσους οι οποίες απέχουν απόσταση 6 ναυτικών μιλίων, πολλές ήσυχες παραλίες με καταγάλανα νερά που θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές. Για τους λάτρεις του ψαρέματος ο Κορινθιακός κόλπος είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Η θέση του οικοπέδου είναι μοναδική. Βρίσκεται ανάμεσα στις δύο παραλίες του Σχίνου. Προσφέρει μοναδική θέα προς τα Γεράνεια όρη, τον Κορινθιακό κόλπο, τις Αλκυονίδες και στη μικρή παραλία του Σχίνου. Έχει οδική πρόσβαση και στο εσωτερικό του υπάρχει ένας ιδιωτικός δρόμος ο οποίος οδηγεί από την είσοδό του στο μη δασικό τμήμα. Στο οικόπεδο μπορεί να ανεγερθεί κτίριο με χρήση την κατοικία συνολικής επιφάνειας 400 μ2. Υπάρχει μία πρόταση για ανάπτυξη τριών κατοικιών επιφάνειας από 133 μ2 κυρίων χώρων και 133 μ2 βοηθητικών.  

Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΣΧΙΝΟΣ
Δήμος ή ΠεριοχήΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΝομόςΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΧώραGreece
Τιμή: Επικοινωνείστε
  Print  Email
Hot Offer!!Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ
Τύπος: Πρός Πώληση
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6980347698

RSS Feed