Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: BMG00087 ArrowΠώληση, Βίλλα 400 τ.μ., Κάτω Άσσος, Άσσος-Λεχαίο
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

Περιγραφή Ακινήτου

Στο Περιγιάλι Κορινθίας πωλείται βίλα με τα εξής χαρακτηριστικά :. -Γήπεδο περιφραγμένο με προβολείς, διαστάσεων 13x28μ.
-Πισίνα διαστάσεων 6x12μ. βάθους από 1μ. έως 2.20μ. Επένδυση από βότσαλο με σύνθετο υδρομασάζ και τηλεχειριζόμενο φωτισμό 70 επιλογών. Η λειτουργία της βασίζεται στην ηλεκτρόλυση αλατιού που κάνει το νερό υφάλμυρο, χωρίς να χρειάζεται χλώριο. Το μηχανοστάσιο της είναι επιφανειακό και περιλαμβάνεται στο pool house.
-Pool house: εμπεριέχει το μηχανοστάσιο της πισίνας, ένα πλήρες μπάνιο και το χώρο BBQ, στον οποίο εμπεριέχεται και κουζίνα. Διαθέτει επίσης μουσική εγκατάσταση, τηλέφωνο, θυροτηλέφωνο καθώς επίσης και control ελέγχου εσωτερικών-εξωτερικών φώτων (κήπου). Όλα τα ανοίγματα (του BBQ) κλείνουν με ηλεκτρικά ρολά, ενώ εξωτερικά του υπάρχει φούρνος με καυσόξυλα.
-Ο περιβάλλον χώρος: Το μεγαλύτερο μέρος του έχει φυτευτεί με γκαζόν, και περιμετρικά της περίφραξης, η οποία έχει γίνει από ένα συνδυασμό betton, πέτρας και ξύλου, έχει δένδρο φυτευτεί. Σε όλον τον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει εγκατάσταση άρδευσης με αυτόματο πίνακα ελέγχου, η οποία τροφοδοτείται από γεώτρηση.
-Τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά κάγκελα είναι inox (ανοξείδωτα).
-Το συνολικό οικόπεδο έχει υπόλοιπο δόμησης 175τ.μ. ΓΟΚ.
-Διαθέτει μία μεγάλη θέση στάθμευσης στο υπόγειο και 2 εξωτερικές στεγασμένες.
-Η βεράντα του 1ου ορόφου είναι περίπου 65τ.μ. ενιαία και έχει προσανατολισμό θάλασσα-βουνό. Του ισογείου είναι περίπου 50τ.μ. με προσανατολισμό την πισίνα και πρόσβαση από καθιστικό και κουζίνα.
-Η θέρμανση είναι αυτόνομη ανά επίπεδο με control ελέγχου πολλαπλών επιλογών.
-Ο ηλιακός είναι τριπλής ενέργειας.
-Η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι της Vimar και διαθέτει απεριόριστες επιλογές.
-Διαθέτει επίσης: τηλεφωνικό κέντρο, routers, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας και ελέγχου (εξωτερικά), κουφώματα σύνθετα τύπου Kömmerling με σήτες και ρολά ηλεκτρικά ελεγχόμενα ανά ένα, ανά επίπεδο ή συνολικά, από διαφόρους σταθμούς.
-Τέλος, το ακίνητο δεν υπόκειται σε Φ.Π.Α. και η αντικειμενική του αξία είναι περίπου 320.000€. Απόσταση θάλασσα 200 μέτρα
οικόπεδο – περίπου 1 στρέμμα
Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΛεχαίο
ΧώραGreece
Τιμή: € 600.000
  Print  Email
Κατηγορία: ΒΙΛΕΣ
Τύπος: Πρός Πώληση

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Υπνοδωμάτια: 5
Μέγεθος ακινήτου: 400,00 μ²
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6980347698

RSS Feed