Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: BMG00169 ArrowΠώληση, Μονοκατοικία 171 τ.μ., Μαύρο Λιθάρι
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή “Μαύρο Λιθάρι” του Δήμου Σαρωνικού. Βασικό πλεονέκτημα του οικισμού αυτού είναι η θέση του. Απέχει 45 λεπτά από την Αθήνα, 30 λεπτά από το αεροδρόμιο, 15 λεπτά από το Σούνιο, και 15 λεπτά από το λιμάνι του Λαυρίου.

Η περιοχή φημίζεται για τις πολλές φυσικές παραλίες της, οργανωμένες και μη, καθώς και την αραιά δομημένη και όμορφα διαμορφωμένη περιοχή, με πολυτελείς ιδιωτικές κατασκευές και κυρίως μονοκατοικίες.

Στο οικόπεδο αυτό κατασκευάστηκαν τέσσερις ανεξάρτητες διώροφες μονοκατοικίες με υπόγειο-playroom, και στέγη, σε αυτοτελές και ανεξάρτητο για την κάθε μία τμήμα οικοπέδου επιφανείας 257,075 τ.μ.

Η κάθε μονοκατοικία διαθέτει μία υπαίθρια θέση στάθμευσης και αποτελείται από υπόγειο χώρο αποθήκης λεβητοστασίου 7,86 τ.μ. , playroom 70,81 τ.μ., ισόγειο 50,02 τ.μ. , και Α’ όροφο 42,50 τ.μ. , δηλαδή συνολική επιφάνεια δομημένων χώρων 171,19 τ.μ.. Επίσης διαθέτει πλήρη αυτονομία λειτουργικών συστημάτων - Η/Μ εγκαταστάσεων – παροχών. Αποτελεί κατασκευή ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αισθητικής, εναρμονισμένη με το οικείο περιβάλλον. Είναι
κτισμένη σε τρία επίπεδα, μέσα σε αποκλειστικά δικό της διαμορφωμένο και περιφραγμένο κήπο.

Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΧώραGreece
Τιμή: € 260.000
  Print  Email
Κατηγορία: ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Τύπος: Πρός Πώληση

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Εμβαδόν: 171,00 μ²
Υπνοδωμάτια: 3
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6980347698

RSS Feed