Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: 1013 ArrowΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

Το οικόπεδο βρίσκεται στο νησί της Ρόδου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λαχανιά. Το οικόπεδο έχει επιφάνεια 5.520 μ2 και έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για την κατασκευή τριών κατοικιών. Το οικόπεδο είναι προνομιακό και βρίσκεται σε απόσταση 50 μ από την θάλασσα σε υψόμετρο 25 μ από την επιφάνεια της.

Η θέση του οικοπέδου είναι μοναδική προσφέροντας απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στο Αιγαίο. Η τοποθεσία που βρίσκεται το οικόπεδο έχει μεγάλη ζήτηση ως αποτέλεσμα της φυσικής ομορφιάς της , το υπέροχο κλίμα και την μοναδική θέα του βαθύ μπλε της θάλασσας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές πολυτελείς βίλες έχουν αναπτυχθεί στην ίδια περιοχή . Το γεγονός ότι στο «νησί του ήλιου» δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ημέρες όταν ο ήλιος δεν λάμπει, ο αγοραστής εντοπίζει μια ευκαιρία όχι μόνο για να επενδύσει σε μια πολυτελή βίλα καλοκαιρινών διακοπών στην περιοχή, αλλά για να έχει μία βίλα την οποία μπορεί να επισκεφθεί όλο το χρόνο.

Το χωριό που βρίσκεται το οικόπεδο προσφέρει αδιατάρακτη ειρήνη και ησυχία. Αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο χωριό της Ρόδου και ένα σύνολο έκπληξη για κάθε επισκέπτη, ένα σκηνικό απόλυτης ηρεμίας και αρμονίας . Τα περισσότερα από τα καλοδιατηρημένα παραδοσιακά σπίτια έχουν αγοραστεί από ξένους ή αλλιώς από τους ανθρώπους από την πόλη της Ρόδου , δημιουργώντας μια νεανική και καλλιτεχνική κοινότητα . Το παραδοσιακό καφενείο κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία του χωριού προσφέρει δροσερή σκιά όλη την ημέρα . Η πλατεία του χωριού χρησιμοποιήθηκε για τη μαγνητοσκόπηση σκηνών για την ταινία του 1989 ” High Season ” με την Jacqueline Bisset.

Στο νησί της Ρόδου υπάρχει ένα διεθνές αεροδρόμιο με πτήσεις τσάρτερ όλο το χρόνο , έτσι ώστε οι βίλες να μπορούν εύκολα να επισκεφθούν. Στο νησί υπάρχουν δύο νέα νοσοκομεία , ένα δημόσιο και ένα ιδιωτικό. Επιπλέον , υπάρχει ένα ιατρικό κέντρο σε απόσταση 3 χλμ. Υπάρχουν σούπερ μάρκετ , εμπορικά κέντρα, φαρμακεία, εστιατόρια και καφετέριες σε απόσταση 10-15 λεπτών με το αυτοκίνητο . Υπάρχει ένα νέο 5 * ξενοδοχείο χτισμένο σε απόσταση 2 χλμ. , έτσι ώστε ο αγοραστής να μπορεί να επωφεληθεί από τις επιπλέον παροχές του.

Σε αυτό το οικόπεδο έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για την ανέγερση τριών κατοικιών, όπως αναλυτικά περιγράφονται παρακάτω. Οι τρεις μονοκατοικίες τοποθετούνται στο υψηλότερο επίπεδο του οικοπέδου με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε και από τις τρεις κατοικίες να απολαμβάνει κανείς το υπέροχο τοπίο που κόβει την ανάσα. Το σχέδιο είναι απλό και προτείνουμε υλικά με διακριτική πολυτέλεια. Πέρα από το σχεδιασμό στους εσωτερικούς χώρους, ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στους εξωτερικούς χώρους. Τα σπίτια δεν λειτουργούν ως συμβατικές κατοικίες, αλλά προσφέρουν μια αίσθηση από τρία πολύ μικρά πολυτελή θέρετρα σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον.

Οι κατοικίες αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα. Η είσοδος είναι στο ενδιάμεσο επίπεδο όπως επίσης ένα καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα μπάνιο. Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα και άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, η βεράντα του πρώτου ορόφου, που εκτείνεται μπροστά από το σαλόνι αποτελεί την ανοικτή σύνδεση του εσωτερικού με το εξωτερικό χώρο, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα. Ένα σκιασμένο ανοιχτό καθιστικό, με εξωτερικό χώρο για φαγητό και μπάρμπεκιου είναι η φυσική προστατευμένη συνέχιση της κουζίνας προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Μια σκάλα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο δεύτερο επίπεδο της κάθε κατοικίας, όπου βρίσκονται το κυρίως υπνοδωμάτιο και ένα άλλο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Και τα δύο δωμάτια έχουν το δικό τους μπάνιο. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του βεράντα, όπου μπορεί κανείς να ζήσει τη μαγευτική θέα ή να παρακολουθήσει το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

Η σκάλα προς το υπόγειο επίπεδο, οδηγεί σε ένα ενιαίο φωτεινό χώρο με μεγάλα ανοίγματα σε δύο μικρές αυλές. Ο σχεδιασμός του υπογείου έχει γίνει με την σκέψη, να προσφέρει φιλοξενία σε τουλάχιστον μία ακόμη οικογένεια και δυνατότητα ανεξάρτητης πρόσβασης. Για το σκοπό αυτό το επίπεδο έχει ένα ευρύχωρο καθιστικό, μια μικρή κουζίνα, ένα χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει 3 ή 4 άτομα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Οι αυλές του υπόγειου επιπέδου, έχουν ανεξάρτητες εξωτερικές σκάλες, που οδηγούν στην κύρια πλοκή και στην πισίνα του κάθε σπιτιού.

Αυτό το οικόπεδο προσφέρεται για όποιον θέλει να αποκτήσει μία βίλα πάνω στη θάλασσα με μοναδική θέα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.Υπάρχει έτοιμη οικοδομική άδεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους νέους ιδιοκτήτες, για να ξεκινήσουν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, αλλά υπάρχει πάντα και η δυνατότητα για την έκδοση νέας οικοδομικής άδειας.

Τόπος / Περιοχή

Η Ρόδος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου και το μεγαλύτερο σε έκταση και πληθυσμό των Δωδεκανήσων . Το νησί είναι 77 χιλιόμετρα σε μήκος και 35 χιλιόμετρα πλάτος και βρίσκεται μεταξύ της Κρήτης και την Εγγύς Ανατολή .

Ονομάστηκε το "νησί του φωτός" και όχι άδικα, αφού υπάρχουν ελάχιστες ημέρες, όταν ο ήλιος δεν λάμπει . Το κλίμα είναι υποτροπικό με πάνω από 3.000 ώρες ηλιοφάνειας ετησίως. Συνδυάζοντας σχεδόν μόνιμη ηλιοφάνεια και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα , η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά για διακοπές στην Ελλάδα . Αριστοκρατική , μεσαιωνική ατμόσφαιρα του δίνει μοναδικό αέρα και κομψότητα.

Η Ρόδος σήμερα προσφέρει στον επισκέπτη μια πληθώρα από εναλλακτικές λύσεις , που καλύπτουν όλους τους τύπους της τουριστικής δραστηριότητας . Η ειδυλλιακή φύση του νησιού , οι πεντακάθαρες θάλασσες , η βλάστηση , τα θαυμάσια μνημεία περασμένων πολιτισμών , οι λαϊκές παραδόσεις που επιβιώνουν, σε συνδυασμό με τα δίκτυα μεταφορών ( γη , θάλασσα και αέρα) , καθώς και η ζεστή φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα από τους ανθρώπους της Ρόδου και η εντυπωσιακή τουριστική υποδομή, έχουν δώσει στη Ρόδο μια μοναδική γοητεία , που σαγηνεύει τον επισκέπτη .

Η σύγχρονη πόλη της Ρόδου είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους των ελληνικών νησιών , με περίπου εξήντα χιλιάδες μόνιμους κατοίκους . Είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου , και συνδυάζει επιτυχώς ένα ζωηρό παρόν με ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν . Η «παλιά πόλη» της Ρόδου με τη γραφική ρυμοτομική κατασκευή της παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Είναι στην πραγματικότητα ένα ζωντανό μουσείο ιστορικών αρχιτεκτονικών μνημείων . Εκτός από το Μεσαιωνικό Κάστρο , αυτό είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακή δομή της Ρόδου , το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ή το παλάτι των ιπποτών ξεχωρίζει όπως και πολλές άλλες δομές .

Η Ρόδος είναι πάντα γεμάτη ζωή , που προσφέρει μια ευρεία επιλογή ψυχαγωγίας , όπως αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις , νυχτερινή ζωή , καθώς και εκδρομές σε γειτονικά νησιά .

 

 

 

Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΡΟΔΟΣ
Δήμος ή ΠεριοχήΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΝομόςΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΧώραGreece
Χάρτης
Τιμή: Επικοινωνείστε
  Print  Email
Hot Offer!!Κατηγορία: ΟΙΚΟΠΕΔΑ
Τύπος: Πρός Πώληση
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6980347698

RSS Feed

realestatevilles

 

realestatevilles

 

realestatemonokatoikies
DESTINATIONS IN GREECE

 

realestatevilles

 

Luxury villa in
Gulf of Corinth (video)
villasofia

 

Top 10 Luxury Villas
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΠολυτελης βίλα 750 τ.μ. για ενοικίαση
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑΗ βίλα είναι κτισμένη σε λόφο, με πρόσοψη που βλέπει στη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟΜαγευτική βίλα σε έναν επίγειο παράδεισο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ Π.ΦΩΚΑΙΑΗ βίλα βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού με θέα προς τη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΠολυτελής βίλα στη Μύκονο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙΒίλα τριών επιπέδων σε οικόπεδο επιφάνειας 6.000 μ2, αμφιθεατρικό.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΔιώροφη βίλα στην Σαντορίνη, με όμορφη αρχιτεκτονική.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΜοναδική βίλα με θέα στις παραλίες Ορνού και Κόρφου.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΠολυτελής βίλα σε ελίτ συγκρότημα βιλών.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΠαραθαλάσσια βίλα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής