Οικόπεδα στην Ελλάδα, βίλες προς πώληση, βίλες για ενοικίαση, μονοκατοικίες, διαμερίσματα στην Αττική, πωλήσεις κατοικιών, ξενοδοχεία για πώληση, εξοχικές κατοικίες, παραθαλάσσιες κατοικίες, διατηρητέα βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα, βίλες για διακοπές, βίλες ενοικιαζόμενες.

 
ID: 2107 ArrowΗΜΙΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΚΙΝΕΤΑ
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate
Ilina Real Estate

Περιγραφή

Περιγραφή Βίλας στην Κινέτα :

 

Ημιτελής βίλα στην Κινέτα, σε οικόπεδο 27 στρεμμάτων με μοναδικό μικροκλίμα και απεριόριστη θέα στον Αργοσαρωνικό. Το ακίνητο έχει τρεις εισόδους από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Περιμετρικά του κτήματος έχει κατασκευαστεί μαντρότοιχος από μπετόν συνολικού μήκους περίπου 1 km, ύψους έως 3 m, πάχους 25 cm. Πάνω από τον μαντρότοιχο έχει τοποθετηθεί κάγκελο ύψους 1 m, μασίφ σε σχήμα λόγχης. Παράλληλα από την περίφραξη στην εσωτερική πλευρά υπάρχει υπόγεια υποδομή με φρεάτια από μπετόν που συνδέονται μεταξύ τους, με προοπτική εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, υδροδότησης για πυρασφάλεια.

Εσωτερικά του οικοπέδου έχει γίνει μία πλήρη οργάνωση με εσωτερικό οδικό δίκτυο, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του οικοπέδου. Οι δρόμοι συνολικού μήκους 3 km,  πλάτους 8 m πλαισιώνονται από παρτέρια - ζαρντινιέρες χτισμένες με ακανόνιστες πέτρες, μέσα στις οποίες είναι φυτεμένες 300 ρίζες πευκοειδή ύψους 3m καθώς και 50 φοίνικες που το ύψος τους φτάνει τα 8 m.

Εντός του οικοπέδου στο βορινό μέρος υπάρχει σε εξέλιξη συγκρότημα τριών ανεξάρτητων μεζονετών κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται ως ενιαίο κτίσμα. Πιο αναλυτικά :

Α’ Μεζονέτα : Έχει επιφάνεια 170 m2. Tο κάτω επίπεδο επιφάνειας 97 m2 διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, υποδομή για τζάκι, W.C. Tο πάνω επίπεδο επιφάνειας 73 m2 διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, ένα λουτρό.

Β’ Μεζονέτα : Έχει επιφάνεια 200 m2. Το κάτω επίπεδο επιφάνειας 75 m2 διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, υποδομή για τζάκι, W.C. Το πάνω επίπεδο επιφάνειας 60 m2 διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά. Σε ένα επίπεδο υψηλότερα υπάρχει σοφίτα επιφάνειας 65 m2.

Γ’ Μεζονέτα : Έχει επιφάνεια 175 m2. Tο κάτω επίπεδο επιφάνειας 100 m2 διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, υποδομή για τζάκι, W.C. Tο πάνω επίπεδο επιφάνειας 75 m2 διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά.

 

Κάθε μία από τις τρεις μεζονέτες έχει αυτόνομη εγκατάσταση ανελκυστήρα, υπόγειο χώρο κατάλληλο για μονάδα θέρμανσης. Επίσης το κτίσμα των τριών μεζονετών περιβάλλεται στα δύο επίπεδα από μεγάλες βεράντες ενιαίες πλήρως καλυμμένες με κεραμοσκεπή. Υπάρχει απεριόριστη θέα από όλα τα επίπεδα σε βουνό και θάλασσα. Το υπόγειο του κτίσματος είναι ενιαίο για τις τρεις κατοικίες, έχει επιφάνεια 272 m2, ο χώρος του είναι επαρκής για τη στάθμευση πολλών αυτοκινήτων.

Στο πίσω μέρος του ακινήτου υπάρχουν δύο δεξαμενές νερού από μπετόν 110 m3 η κάθε μία, με αποθηκευτικούς χώρους για την εγκατάσταση μηχανημάτων με σκοπό την τροφοδοσία του κτήματος με νερό.

Στο μέσον περίπου του οικοπέδου έχει κτιστεί εκκλησία από μπετόν, συνολικού εμβαδού 45 m2, με καμπαναριό, βυζαντινό κεραμίδι, μεγάλο προαύλιο χώρο. Πλησίον της εκκλησίας έχει διαμορφωθεί επίπεδος χώρος κατάλληλος για τη δημιουργία γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, τένις, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση ή δραστηριότητα. Ακόμη στο επίπεδο αυτό έχει κατασκευασθεί χώρος κατάλληλος για αποδυτήρια, δύο καθιστικά στεγασμένα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης του χώρου.

Κάτω από από το επίπεδο των γηπέδων το οποίο είναι υπερυψωμένο υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι 450 m2 με ύψος 7m. Μπροστά από τις αποθήκες υπάρχουν παρτέρια με πολλά πευκοειδή δέντρα.

 Στο βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου υπάρχει κτίριο με κεραμοσκεπή στο οποίο στεγάζεται η μονάδα αφαλάτωσης. Η δυναμικότητα της μονάδας είναι 5 m3 πόσιμο νερό / hr. Το νερό που παράγεται οδηγείται με αντλητικό συγκρότημα στις 2 δεξαμενές και από εκεί οδηγείται σε δίκτυο ύδρευσης - άρδευσης.

Αν θέλετε να δείτε βίντεο με φωτογραφίες της βίλας κάντε κλικ ...εδώ

 

Τόπος / Περιοχή

Λίγα λόγια για την Κινέτα

 

Η Κινέτα είναι ένας πευκόφυτος παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής (η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας στην οποία ανήκει και η Αθήνα). Η Κινέτα είναι ο δυτικότερος οικισμός της Αττικής και εκτείνεται κατά μήκος της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, κάτω από τα Γεράνεια όρη μέχρι την παραλία. Απέχει 56 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ενώ η απόστασή της από την Κόρινθο είναι 25 χιλιόμετρα.

 

Η Κινέτα είναι χτισμένη στις ακτές του Σαρωνικού, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη παραλία του βόρειου Σαρωνικού. Διαθέτει πευκόφυτες παραλίες συνολικού μήκους 6 χιλιομέτρων. Αυτός εξάλλου είναι ο λόγος που την έκανε παραθεριστικό θέρετρο των κατοίκων της Αττικής.

 

Ο χρόνος που απαιτείται για να έρθει κάποιος στην Κινέτα οδικώς από την Αθήνα είναι περίπου 40 λεπτά, μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου, ενώ ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να έρθει κάποιος στην Κινέτα από την Αθήνα με τον προαστιακό σιδηρόδρομο είναι περίπου 45 λεπτά.

 

Στην Κινέτα υπάρχουν μονοκατοικίες, βίλες, μεζονέτες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα για φαγητό και διασκέδαση, επειδή όπως αναφέρθηκε η Κινέτα αποτελεί ένα παραθεριστικό θέρετρο των κατοίκων της Αθήνας. Όσοι πάλι ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν θα απογοητευτούν καθώς στην Κινέτα υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα τένις και βόλεϊ. Για τους λάτρεις της θάλασσας, το καλοκαίρι υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες όπως θαλάσσιο σκι, jet ski, μαθήματα ιστιοπλοΐας και πολλά άλλα.

 

Η ακτή της Κινέτας που προσφέρεται για κολύμβηση έχει μήκος 3.150 μέτρα, με μέσο πλάτος 15 μέτρα. Το χερσαίο τμήμα της ακτής, όπως και ο πυθμένας στα πρώτα μέτρα καλύπτεται από λευκά βότσαλα. Η παραλία δεν είναι όλη οργανωμένη στο σύνολό της, αλλά σε επιμέρους τμήματα καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις κατηγορίες των λουομένων. Η ποιότητα των υδάτων της παραλίας παρακολουθείται από το έτος 1998 από το Υπουργείο περιβάλλοντος και τα ύδατα κρίνονται εξαιρετικής ποιότητας.

 

Αρκετά ενδιαφέρουσα θα βρουν την Κινέτα και οι φυσιολάτρες καθώς τα Γεράνεια όρη διαθέτουν πλούσια χλωρίδα από πεύκα, δρύες και έλατα. Τα Γεράνεια διαθέτουν και πλούσιο βιότοπο 950 ειδών ζώων και πουλιών. Τα Γεράνεια όρη αποτελούν προστατευμένη περιοχή του οικολογικού δικτύου Natura 2000. Αποτελούν μοναδικό προορισμό για πεζοπορία και ποδηλασία.

Τοποθεσία Ακινήτου
ΠόληΚΙΝΕΤΑ
Δήμος ή ΠεριοχήΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΝομόςΑΤΤΙΚΗΣ
ΧώραGreece
Χάρτης
Τιμή: € 3.500.000
  Print  Email
Hot Offer!!Κατηγορία: ΒΙΛΕΣ
Τύπος: Πρός Πώληση

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Έτος Κατασκευής: 2008
Τύπος Θέρμανσης: ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Σύστημα κλιματισμού: ΝΑΙ
Στοιχεία συνεργάτη
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ

Τηλέφωνα: 2109803130 - 6980347698

RSS Feed

realestatevilles

 

realestatevilles

 

realestatemonokatoikies
DESTINATIONS IN GREECE

 

realestatevilles

 

Luxury villa in
Gulf of Corinth (video)
villasofia

 

Top 10 Luxury Villas
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΠολυτελης βίλα 750 τ.μ. για ενοικίαση
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑΗ βίλα είναι κτισμένη σε λόφο, με πρόσοψη που βλέπει στη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟΜαγευτική βίλα σε έναν επίγειο παράδεισο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ Π.ΦΩΚΑΙΑΗ βίλα βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού με θέα προς τη θάλασσα.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΠολυτελής βίλα στη Μύκονο.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙΒίλα τριών επιπέδων σε οικόπεδο επιφάνειας 6.000 μ2, αμφιθεατρικό.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΔιώροφη βίλα στην Σαντορίνη, με όμορφη αρχιτεκτονική.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟΜοναδική βίλα με θέα στις παραλίες Ορνού και Κόρφου.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΠολυτελής βίλα σε ελίτ συγκρότημα βιλών.
10 Top Superyachts with Spas
ΒΙΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΠαραθαλάσσια βίλα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής