Close Window | Print Window
ID: BMG00146 Arrow Πώληση, Αγροτεμάχιο 8000 τ.μ., Μαλαντρένι, Κουτσοπόδι
Description

Περιγραφή Ακινήτου

Στην περιοχή Στέρνα Αργολίδας, εντός των ορίων του δήμου Μαλαντρενίου, πωλείτε αγρόκτημα 8 στρέμματα με βερικοκιές σε πλήρη παραγωγική ηλικία. Τα δένδρα προσφέρουν καρπό 11.000 κιλά ετησίως με αυξητικό προσδόκιμο σε ετήσια παραγωγή . Η ποικιλίες των βερικοκιών είναι Μπεμπέκο , δίνοντας πρώιμο καρπό με υψηλό εισόδημα σε ετήσια βάση. Το αγρόκτημα διαθέτει μέρισμα σε γεώτρηση νερού, με 15 ώρες χρήσης κάθε εβδομάδα, πράγμα που κρίνετε υπεραρκετό για την καλή καλλιέργεια του κτήματος. Το αγρόκτημα είναι σε περιοχή που δεν επηρεάζεται από την προσβολή του πάγου κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ιδανική ευκαιρία για επαγγελματία αγρότη ή για ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί με αγροτικές καλλιέργειες . Επίσης διατίθεται αν ζητηθεί και αγροτικός εξοπλισμός καλλιέργειας ( αγροτικά μηχανήματα) που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή πώλησης του ακινήτου.
Δυνατότητα πώλησης με όμορη ιδιοκτησία έκτασης 17 στρεμμάτων με καλλιέργεια βερίκοκου ποικιλίας Τυρφη και Μπόρα, δυναμικότητας παραγωγής επιπλέων 35 τόνους καρπό σε ετήσια βάση. Συνολική δυναμικότητα και των δυο αγροκτημάτων 46 τόνοι καρπού. συνολική τιμή για τα δυο αγροτεμάχια είναι 150.000€.
Property Data
Category
ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ
Type
Πρός Πώληση
Living Space
8.000,00 m²
Financial Information
Price
€ 48.000
 
Property Location
Town
Αργολίδα
Country
Greece
 
 
Contact Address
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ
Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228