Κλείσιμο | Εκτύπωση
ID: BMG00002 Arrow Μεζονέτα 100 τ.μ. στη Θάσο
Περιγραφή

Μοναδική βίλα 3 υπνοδωματίων υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με διαμορφωμένο ιδιωτικό κήπο

900- 1300 τ.μ, ηλεκτρική ιδιωτική είσοδο, βεράντα με ξύλινη πέργκολα, μπάρμπεκιου και ιδιωτική πισίνα.

Αναπτύσσει σε 2 επίπεδα. συνολικά, ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα, 2 με 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο αποθήκη και πολλές άλλες ανέσεις, ενώ στον 2ο όροφο η κρεβατοκάμαρα με μπάνιο ensuite παρέχει πολυτελείς ιδιωτικές στιγμές. 100 τ.μ. .

Φιλικά προς το περιβάλλον και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης , κάθε βίλα παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρικές συσκευές, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο καθιστικό με ηλιόλουστα ανοίγματα στο μπαλκόνι, τζάκι, ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνια με ιταλικά πλακίδια και επώνυμα είδη υγιεινής.

Ενώ στο δεύτερο όροφο βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με μπάνιο ensuite, με μαγευτική θέα από το μπαλκόνι, χαρακτηρίζοντας κάθε κατοικία για τις υψηλής αισθητικής εφαρμογές, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και περαιτέρω ανέσεις τις οποίες μπορείτε να απαλαύσετε.

Κοντά σε μια ήσυχη αμμουδιά, και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις και διαμορφωμένους χώρους αναψυχής, όπως πισίνα, γήπεδο τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και παιδική χαρά.Το συγκρότημα OLIONVillas στο νησί της Θάσου, φυλάσσεται και συντηρείται όλο το χρόνο, ενώ βρίσκεται κοντά στο τοπικό ιατρικό κέντρο, σε βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και beachbars και δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο και τα λιμάνια.

Είτε προτιμάτε μια tailormade κατοικία η οποία δύναται να παραδοθεί μέχρι την έναρξη της θερινής σεζόν, παρέχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλά χαρακτηριστικά της βίλας σας ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, είτε θέλετε μια βίλα ετοιμοπαράδοτη, οι κατοικίες στον οικισμό είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε το δικό σας σπίτι στην Ελλάδα. Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες όσο το δυνατόν συντομότερα, δεδομένου του περιορισμένου των διαθέσιμων προς πώληση κατοικιών, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσετε το ταξίδι σας για να μυηθείτε σε όσα έχει να σας προσφέρει το νησί της Θάσου ενώ θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του οικισμού.

Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κατηγορία
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Τύπος
Πρός Πώληση
Εμβαδόν
100,00 μ²
Δωμάτια
6
Υπνοδωμάτια
3
Λουτρά
2.00
Έτος Κατασκευής
2015
Τύπος Θέρμανσης
Αυτόνομη & ανεξάρτητη
Μέγεθος ακινήτου
1.300,00 μ²
Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης
EPC
Κατηγορία Α+
Open Fireside
:Ναί
Air Condition
:Ναί
TV - Sat
:Ναί
DSL - Internet
:Ναί
Indoor/Outdoor Pool
:Ναί
Balcony
:Ναί
Garden
:Ναί
Parking Lot
:Ναί
Garage
:Ναί
Microwave
:Ναί
Landscaping
:Ναί
Electric Hot Water
:Ναί
Washer/Dryer
:Ναί
Fence
:Ναί
Storage
:Ναί
Furnishings
:Ναί
Pets Allowed
:Ναί
Οικονομικές Πληροφορίες
Τιμή
€ 269.000
 
Τοποθεσία Ακινήτου
Πόλη
Θάσος
Δήμος ή Περιοχή
Θασος
Νομός
Θάσος
Χώρα
Greece
 
 
Διεύθυνση επικοινωνίας
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ
Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228