Κλείσιμο | Εκτύπωση
ID: BMG00079 Arrow Πώληση, Βίλλα 240 τ.μ., Ορνός, Μύκονος
Περιγραφή

Περιγραφή Ακινήτου

Διασκεδαστικό καλοκαιρινό σπίτι, μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών που βρίσκεται σε μια από τις πιο πανοραμικές όψεις της Μυκόνου (ΟΡΝΟΣ) με θέα που κυμαίνονται από το νησί της Τήνου με το νησί της Δήλου και το ηλιοβασίλεμα εντός της ριπή οφθαλμού. Η εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Μυκόνου επιτρέπει επίσης για τον συνδυασμό ποιοτικό χρόνο στις εγκαταστάσεις με στιγμές της νυχτερινής ζωής δράση στη ζωντανή Χώρα του νησιού.
Η βίλα διαθέτει μια πολύ φυσιολατρική προσέγγιση με διάφορες επιλογές για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, είτε πρόκειται για μια βουτιά στην πισίνα υπερχείλισης, μια στιγμή χαλάρωσης μέσα από την ανάγνωση ενός μυθιστορήματος κάτω από μια πέργκολα με μεγάλη θέα ή ένα γεύμα σε ένα από τους τρις εξωτερικούς χώρους εστίασης που προσφέρουν όλοι ένα όμορφο τοπίο ως το τέλειο φόντο.
Μια προσέγγιση η οποία φυσικά δεν θέτει σε κίνδυνο "εσωτερική διαβίωσης», εσωτερικοί χώροι της βίλας είναι πολύχρωμοι και άνετοι με ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο σχεδιασμό που περιλαμβάνει το καθιστικό και την κουζίνα στο πάτωμα είσοδο, ενώ όλα τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο. Όπως και σε εξωτερικούς χώρους, το ξύλο είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο στην επίπλωση Περλ με πολλά μοναδικά κομμάτια που δίνουν την αίσθηση του σπιτιού μακριά από το σπίτι για τους επισκέπτες.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κατηγορία
ΒΙΛΕΣ
Τύπος
Πρός Πώληση
Υπνοδωμάτια
5
Μέγεθος ακινήτου
240,00 μ²
Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης
EPC
Κατηγορία Α+
Οικονομικές Πληροφορίες
Τιμή
€ 1.500.000
 
Τοποθεσία Ακινήτου
Πόλη
ΜΥΚΟΝΟΣ
Χώρα
Greece
 
 
Διεύθυνση επικοινωνίας
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ
Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228