Κλείσιμο | Εκτύπωση
ID: BMG00146 Arrow Πώληση, Αγροτεμάχιο 8000 τ.μ., Μαλαντρένι, Κουτσοπόδι
Περιγραφή

Περιγραφή Ακινήτου

Στην περιοχή Στέρνα Αργολίδας, εντός των ορίων του δήμου Μαλαντρενίου, πωλείτε αγρόκτημα 8 στρέμματα με βερικοκιές σε πλήρη παραγωγική ηλικία. Τα δένδρα προσφέρουν καρπό 11.000 κιλά ετησίως με αυξητικό προσδόκιμο σε ετήσια παραγωγή . Η ποικιλίες των βερικοκιών είναι Μπεμπέκο , δίνοντας πρώιμο καρπό με υψηλό εισόδημα σε ετήσια βάση. Το αγρόκτημα διαθέτει μέρισμα σε γεώτρηση νερού, με 15 ώρες χρήσης κάθε εβδομάδα, πράγμα που κρίνετε υπεραρκετό για την καλή καλλιέργεια του κτήματος. Το αγρόκτημα είναι σε περιοχή που δεν επηρεάζεται από την προσβολή του πάγου κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ιδανική ευκαιρία για επαγγελματία αγρότη ή για ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί με αγροτικές καλλιέργειες . Επίσης διατίθεται αν ζητηθεί και αγροτικός εξοπλισμός καλλιέργειας ( αγροτικά μηχανήματα) που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή πώλησης του ακινήτου.
Δυνατότητα πώλησης με όμορη ιδιοκτησία έκτασης 17 στρεμμάτων με καλλιέργεια βερίκοκου ποικιλίας Τυρφη και Μπόρα, δυναμικότητας παραγωγής επιπλέων 35 τόνους καρπό σε ετήσια βάση. Συνολική δυναμικότητα και των δυο αγροκτημάτων 46 τόνοι καρπού. συνολική τιμή για τα δυο αγροτεμάχια είναι 150.000€.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κατηγορία
ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ
Τύπος
Πρός Πώληση
Εμβαδόν
8.000,00 μ²
Οικονομικές Πληροφορίες
Τιμή
€ 48.000
 
Τοποθεσία Ακινήτου
Πόλη
Αργολίδα
Χώρα
Greece
 
 
Διεύθυνση επικοινωνίας
Στέργιος Γραμματικούλης
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2 ΑΛΙΜΟΣ
Τηλέφωνα: 2109803130 - 6943660228